Forfatter

FORFATTER

Min første bog ”Tigerspring” handler om mit liv, og den skrev jeg da jeg havde fået en kræftdiagnose og derfor gjorde mig mange tanker om mit liv. Og det hjalp at skrive det hele ned, det gav overblik og det gav en klarhed for hvis jeg skulle dø nu så ville jeg gerne kunne se tilbage på et sammenhængende liv og ikke bare en hel masse brudstykker. Bogen slutter meget trist og mit humør var bestemt heller ikke godt på det tidspunkt.


Senere er det heldigvis gået op ad bakke, troen på livet er vendt tilbage, jeg har mødt en fantastisk mand og vi blev gift i oktober 2017. Og jeg arbejder stadig, får mange nye ideer og føler selv at jeg har fuld skrue på i tilværelsen.


Så måske burde jeg skrive et bind 2 til denne bog.

Min bog nummer to hedder ”Fod på balancen, - vejen til et liv uden fald” og den er skrevet som en hjælp til ældre mennesker, så de kan undgå faldulykker og brækkede ben. Det var da jeg begyndte som idrætsinstruktør i Ældre Sagen at jeg læste rigtig meget om ældre, om deres sygdomme og skavanker og om hvad der kunne gøre en positiv forskel for dem. Jeg blev rystet over at se hvor mange ældre som faldt, som aldrig kom rigtig på fode igen og som var døde indenfor et år. Og det var ofte et fald og en brækket hofte som var årsagen. Så jeg tænkte at hvis de ældre fik fod på balancen så de ikke faldt, og samtidig blev behandlet for den osteoporose som langt de fleste også havde, så ville de kunne få et bedre liv.

Min borg nummer tre… jeg har ideer på tegnebrættet!

JoseeLinnemann@dadlnet.dk