Foredrag

Kan vi undgå Alzheimer

Hvert år får ca. 15.000 danskere diagnosen demens og antallet er stærkt stigende. Kom og hør den seneste udvikling i forskningen om Alzheimer og de andre former for demens.

Mange undersøgelser viser nemlig, at det ikke kun er de arvelige faktorer som har betydning for demensudviklingen hos den enkelte, men at livsstil og kost samt i høj grad både fysisk og mental aktivitet kan påvirke udviklingen.

Foredraget indeholder også gode råd til hvad du selv kan gøre for at nedbringe risikoen for at blive ramt. Det hele bliver fortalt i et let forståeligt og klart sprog.

 

 

Bedre ben og balance

Kom og hør Speciallæge, idrætsinstruktør Josée Linnemann´s foredrag ”Bedre ben og balance”, som handler om hvordan du kan undgå at falde i hjemmet og på gaden, samt hvorledes du i tide kan opdage om dine knogler er afkalkede og derfor lettere brækker.

I foredraget indgår træning i simple balanceøvelser som forebygger faldulykker og som du kan/skal lave hjemme hver dag, samt information om forebyggelse og behandling af osteoporose (knogleafkalkning).

Foredraget afholdes i et klart og let forståeligt sprog og balanceøvelserne er tilrettelagt så alle kan være med.

 

Et anderledes liv

Kan en ulykkelig barndom være starten på et godt liv? Kan en skolegang med elendige karakterer ende med en universitetsuddannelse? Og kan man arbejde som psykolog/ psykiater, hvis man ikke har styr på sine egne følelser?

Med udgangspunkt i sit eget liv forsøger speciallæge i psykiatri, idrætsinstruktør Josée Linnemann at besvare disse spørgsmål samt mange flere, idet hun fortæller om sin opvækst på en kostskole, sin engelske sygeplejeuddannelse, sin lægeuddannelse, sine mange interesser og sine mange forskellige jobs både som læge og som alt muligt andet.

Hun kommer også ind på sit privatliv, på hvordan det er at drive en psykiatrisk speciallægepraksis og på hvordan det er at tage en ny uddannelse i en sen alder.

 

 

 

FOREDRAG

JoseeLinnemann @ dadlnet.dk